//
you're reading...
Cu alte cuvinte

5 lucruri pe care le fac oamenii fericiti

carutacufericire.wordpress.com 

Te-ai intrebat cum se face ca unii dobandesc tot ce isi doresc? Cum fac asta? Sa aiba ei un destin sau o karma mai buna? Ei bine, poti rasufla linistit(a)! Se pare ca unii dintre noi reusesc mai repede in viata pentru ca atitudinea lor este putin diferita astfel, ca si pentru tine se pot schimba lucrurile daca vei decide sa faci ceva.

Dar sa vedem care sunt acele lucruri:

1. Oamenii fericiti au credinta!! Fie ca ei cred in Dumnezeu, karma sau in steaua lor norocoasa acestia trec cu mai multa usurinta peste momentele dificile din viata lor. Crezand in ceva mai mare decat puterea lor , ei reusesc sa gaseasca forta interioara de a accepta cu mai multa usurinta evenimentele mai putin placute din viata lor. Acceptandu-le, ei se elibereaza de stresul ori tristetea ce ii anima, ajutandu-i astfel, sa paseasca mai repede spre o noua etapa in viata lor.

2. Oamenii fericiti au vitalitate, sunt optimisti!! Capacitatea de a se bucura cu adevarat de lucrurile marunte din viata lor le da puterea de a face fata mai usor provocarilor zilnice . In acelasi timp, credinta ca totul va fi bine, optimismul, contribuie la o mai buna concentrare asupra lucrurilor care sunt cu adevarat importante pentru ei, atingandu-si astfel, mai usor idealurile!

3. Oamenii fericiti sunt generosi!! Sunt generosi cu timpul pe care il acorda prietenilor, sunt generosi in a-si exprima recunostinta si dragostea fata de persoanele importante din viata lor si, mai presus de toate, sunt disponibili si dispusi sa invete si sa exploreze noi orizonturi.

4. Oamenii fericiti sunt perseverenti!! Dorinta dar si tenacitatea cu care isi urmaresc visul face, in cele mai multe cazuri, diferenta intre cei care progreseaza si reusesc in viata si cei care nu reusesc, cei care se dau batuti si renunta la a mai lupta pentru propriile idealuri.

5. Oamenii fericiti au pasiuni, hobby-uri!! Ati experimentat macar o data in viata acea senzatie ca orele par minute, ca pur si simplu ati uitat de toate si ati trait trup si suflet intr-o anumita secventa din viata voastra?! Ei bine, asta se intampla cand ai un un hobby pe care il practici. Fiind o pasiune iti acapareaza toata atentia , iti face mare placere si la final te face mai fericit, mai tenace, mai generos, mai optimist si iti intareste credinta ca undeva exista o forta mai mare ce vegheaza si asupra ta.

Tu ce crezi ca te-ar face fericit? Care ar fi acel lucru ce ar face acum diferenta in viata ta?

Cu mare drag,

Elena

P.s Probabil ai un prieten caruia i-ar prinde bine in acest moment al vietii sale, acest articol, fii generos si da mai departe informatia si, astfel fii tu acela ce determina schimbarea in viata cuiva!! Click SHARE

 

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un comentariu