//
you're reading...
Cu alte cuvinte

Toti putem citi in viitor

carutacufericire.wordpress.com

Cu totii ne dorim sa putem stii macar o parte din ceea ce ne rezerva viitorul. Sufletul fiecaruia dintre noi este plin de idealuri si de lucruri pe care le dorim asa de mult! Dar oare vom reusi vreodata sa le si dobandim?

Iata cum stau lucrurile! Sunt doua categorii oameni: cei care isi doresc sa realizeze ceva si cei care isi doresc sa realizeze ceva si chiar fac ceva in aceasta privinta!! Dintr-o simpla lipsa de incredere in sine, cei mai multi nici macar nu incearca sa isi atinga idealurile – de parca ar fi lucruri desprinse dintr-un alt scenariu, ceva utopic la care doar visezi  dar, n-ai cum sa-l realizezi,nu!? Apoi, mai intervine si teama de a da gres, teama de a pierde sau chiar teama de a porni pe un drum care, desigur este necunoscut!! Dar, pana acum parcursul vietii ta a fost altfel decat o mare necunoscuta? Traim cu iluzia sigurantei atunci cand urmam anumite ritualuri: serviciu, casa, serviciu, casa! Dar sa fim cinstiti, nu stim ce ne rezerva ziua de maine iar drumul este de fapt, la fel de necunoscut!

Dar, mai e si cealalta categorie care in  afara de a-si dori si de a gandi la propriile idealuri reusesc sa isi suflece manecile si sa se puna pe treaba!! Si ei traiesc cu aceleasi incertitudini, cu aceleasi temeri dar sunt dispusi sa incerce!

Sa tragem linie! Toti putem citi in viitor!

Este chiar atat de simplu! Daca tu nu crezi in viitorul tau, in realizarea dorintelor tale si nu incerci macar sa faci ceva in aceasta privinta atunci cum ai putea sa te astepti sau sa speri in a se schimba ceva in viata ta?!

In schimb, cei care incearca sa faca ceva chiar daca, poate nu ajung exact la destinatia gandita initial, cu siguranta vor realiza mai multe dupa ce vor fi parcurs acest drum al incercarii si al transformarii.

Viitorul tau ce-ti spune? Este asa cum ti-l doresti?

Cu mare drag,

Elena

P.s Probabil ai un/o prieten(a) caruia i-ar prinde bine in acest moment al vietii sale, acest articol, fii generos, da mai departe informatia si, astfel fii tu acela ce determina schimbarea in viata cuiva!! Click SHARE

Reclame

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: