//
you're reading...
Cu alte cuvinte

Despre cheia succesului

reusita, progres, fericire, implinire

Cineva m-a rugat prin intermediul Vocea Ta Conteaza sa va spun mai multe despre ce-i face pe unii oameni sa fie mai fericiti, sa aiba mai mult succes, sa fie asa cum poate unii din noi doar cu gandul gandesc.

As vrea sa atrag atentia asupra faptului ca adesea aparentele pot fi inselatoare si, este posibil ca de multe ori sa vedem doar ceea ce ne place noua sa vedem sau ceea ce se percepe la suprafata.

Dar, intr-adevar exista oameni mai fericiti, cu mai mult succes decat fiecare dintre noi pe orice treapta a scarii de evolutie ne aflam. Mereu va exista o treapta mai sus! Este normal sa ne dorim mai mult, unul din principiile fericirii este sa simti ca progresezi, sa simti ca te dezvolti; este normal sa iti doresti sa fii fericit si sa ai mai mult succes. Este foarte probabil ca si tu sa fii pentru altcineva etalonul succesului si al implinirii!! Stiu ca nu te incalzeste cu nimic…

Deci, ce ne trebuie noua oamenilor ca sa urcam aceste trepte si sa progresam?!

Am sa va raspund printr-o scurta istorisire. Poate stiti povestea de viata a lui Steve Jobs si poate stiti ca la un moment dat a fost concediat din compania pe care el insusi a fondat-o! Ar fi o lovitura puternica pentru oricare dintre noi ca si pentru el! Totusi a ales sa mearga mai departe! A hotarat sa ramana fidel propriei viziuni si a continuat, a perseverat. Privind inapoi el recunostea ca acest eveniment neplacut poate a fost unul dintre cele mai bune lucruri care i s-au intamplat.

Ei bine, acesta este motorul progresului, al fericirii, al implinirii: perseverenta! Cu totii, chiar si cei care vi se par fericiti ca desprinsi dintr-un vis ireal, avem portia de incercari si provocari la care trebuie sa facem fata zilnic dar, cei care vor reusi cu adevarat in final sunt cei care aleg sa nu se opreasca, aleg sa gaseasca solutii mereu, sa persevereze.

Cu siguranta, daca am privi mai aproape, probabil am gasi multe astfel de exemple de oameni model care nu s-au oprit, care au luptat si lupta pentru ceea ce-si doresc!

Nu exista succes si progres real fara foarte multa dedicare in spate iar lucrurile nu sunt mereu ceea ce par a fi! Cel mai bine este sa pornim o competitie cu noi insine, sa credem in viziunea noastra si sa incercam sa gasim raspunsurile in noi insine.

 

Cu mare drag,

Elena

 

 

 

Reclame

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: